Om StoryScout

StoryScout er et allround forlagsagentur, som samarbejder med skrivende på alle stadier af et bogliv – både herhjemme og i udlandet, hvor vi har et stort netværk. Vi tilbyder undervisning, redaktion, PR og rettighedssalg, og vores tilgang er på én gang pragmatisk og båret af passion.

Britt B. Tippins

Britt B. Tippins har arbejdet som forlagsredaktør, forfatteragent og book scout siden 1999, både i USA og herhjemme. I Danmark har hun været redaktør hos bl.a. JP/Politikens Forlag og Forlaget Tellerup, mens hun i New York var ansat hos så velrenommerede forfatteragenturer som Sterling Lord Literistic og Sanford Greenburger Associates. Britt var desuden en af hovedkræfterne bag etableringen af Herlufsholm Fantasybogmesse på Herlufsholm Kostskole. Hun er Dennis Jürgensens faste redaktør på hans bøger for voksne og er også selv romanforfatter.

email: britt@storyscout.dk
telefon: 5338 8864

Tina Krarup

Tina har arbejdet med journalistik, PR og det skrevne ord siden 2002. Hun har erfaring fra forlagsverdenen, kommercielle virksomheder og lobbyorganisationer og har bl.a. været redaktør på et kommercielt magasin med godt en million læsere. De seneste år har Tina arbejdet intenst med kommunikation og public relations, og hun underviser eleverne på Writers Academy i, hvordan de skaber omtale for deres projekter.

email: tina@storyscout.dk
telefon: 5194 5195